kursus1    kursus2    kursus3    kursus4

 


Kursusinformation - klik her  |  Fælles udbud af AMU-kurser i 2018 - klik her 

Der kan opleves problemer med visningen i Internet Explorer - derfor anbefaler vi at der bruges Google Chrome.


 

Praktikvejleder, PAU- og SOSU elever, Ajouføring

Valgte hold
Kursussted VUC Tønder, Plantagevej 37, 6270 Tønder Tønder
Tilmeldingsfrist 3. december 2018
Startdato 9. januar 2019
Slutdato 4. februar 2019
Varighed 3,0 dage
Deltagerpris 1595,30 kr.
Tillæg ved 18 deltager pr. deltager. Undervisningsomkostninger, transportudgifter og transporttid kr. 300,00
Tillæg under 18 deltager, pr. deltager. Undervisningsomkostninger, transportudgifter og transporttid kr. 350,00
Pris for ledige 1595,30 kr.
Pris udenfor AMU-målgruppe 1595,30 kr.
Undervisningsform Dagundervisning
Undervisningstid 08:00-15:24
Beskrivelse Deltageren kan tilrettelægge praktikvejledning med afsæt i ajourført viden om erhvervsuddannelsen til social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent samt pædagogisk assistent Deltageren kan omsætte praktikmålene i forhold til organisationens kerneopgave med henblik på udvikling af elevens erhvervsfaglige kompetence Deltageren kan anvende feedback som metode til facilitering af elevens læring Deltageren kan anvende praksis som læringsrum og på baggrund heraf udvælge fokus for elevens læring
Kontaktperson kursussekretær
Telefonnr 73334300
Email kurser@sosu-syd.dk
Kviknummer 54540619amu14
Minimum antal deltagere 18
Maksimum antal deltagere 25
25 ledige pladser
Fag til kurset:
Praktikvejleder, PAU- og SOSU elever, Ajourføring
Skolefagkode: 48382
Varighed: 3,0 dage
Timer pr dag: 7,4

Deltagerpris: 1595,30 kr.
Pris for ledige: 1595,30 kr. (Jobcenteret afholder kursusudgiften, hvis du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse i henhold til positiv listen)
Pris udenfor AMU-målgruppe: 1595,30 kr.

Målgruppe
Pædagogiske assistenter, social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. Det anbefales at man som deltager har erfaring inden for jobområdet og har uddannelsesmæssige forudsætninger svarende til den erhvervsuddannelse, man uddanner eleverne til. Ligeledes anbefales det at man har gennemført et basismodul som praktikvejleder svarende til min. 10 dage eller besidder tilsvarende kvalifikationer.

Formål:
Uddannelsen er en ajourføringsuddannelse for uddannede praktikvejledere, der har behov for ny viden om aktuelle uddannelsesændringer, for at kunne udføre kvalificeret praktikvejledning af elever inden for social- og sundhedshjælperuddannelsen, social- og sundhedsassistentuddannelsen eller den pædagogiske assistentuddannelse.

Indhold:
Deltageren kan tilrettelægge praktikvejledning med afsæt i ajourført viden om erhvervsuddannelsen til social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent samt pædagogisk assistent Deltageren kan omsætte praktikmålene i forhold til organisationens kerneopgave med henblik på udvikling af elevens erhvervsfaglige kompetenceDeltageren kan anvende feedback som metode til facilitering af elevens læringDeltageren kan anvende praksis som læringsrum og på baggrund heraf udvælge fokus for elevens læring

Webdesign byro aabenraa