kursus1    kursus2    kursus3    kursus4

 


Kursusinformation - klik her  |  Fælles udbud af AMU-kurser i 2018 - klik her 

Der kan opleves problemer med visningen i Internet Explorer - derfor anbefaler vi at der bruges Google Chrome.


 

Individuel kompetencevurdering i AMU - F/I

Følgende kurser er Social- og Sundhedsskolen Syd godkendt til at udbyde. Ikke alle kurser er på nuværende tidspunkt datosat. Kontakt kursusafdelingen hvis du ønsker at hører mere om mulighederne for afholdelse af de kurser der ikke er datosat.

http://kursusmodul.ef.dk/sosusyd/godkendelser/egne

For mere information kontakt
Pia Buchholt
73331520
pb@sosu-syd.dk
Fag til kurset:
Individuel kompetencevurdering i AMU - F/I
Skolefagkode: 40081
Varighed: 10,0 dage

Målgruppe
Individuel kompetencevurdering i AMU F/I retter sig mod flygtninge og indvandrere, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes AMU-uddannelser, og som ønsker at få vurderet og anerkendt deres realkompetencer i forhold til AMU-uddannelserne, men som mangler dokumentation for kompetencer erhvervet uden for Danmark.

Formål:
Individuel kompetencevurdering i AMU F/I giver deltageren mulighed for individuel uddannelsesplanlægning i AMU, og for at få udstedt AMU-uddannelsesbevis(-er)og AMU-kompetencebevis for anerkendte kompetencer, når der er grundlag herfor.

Indhold:
Individuel kompetencevurdering i AMU F/I er realkompetencevurdering, der har til formål at give deltageren anerkendelse for dennes viden, færdigheder og kompetencer som grundlag for videre og tilpasset erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse inden for rammerne af AMU-uddannelserne. Uddannelsesinstitutionen anerkender deltagerens realkompetencer i form af en individuel AMU-uddannelsesplan, udstedelse af AMU-uddannelsesbevis(-er) eller/og AMU kompetencebevis, når der er grundlag herfor.

Webdesign byro aabenraa