kursus1    kursus2    kursus3    kursus4

 


Kursusinformation - klik her  |  Fælles udbud af AMU-kurser i 2018 - klik her 

Der kan opleves problemer med visningen i Internet Explorer - derfor anbefaler vi at der bruges Google Chrome.


 

Rehabilitering som arbejdsform

Følgende kurser er Social- og Sundhedsskolen Syd godkendt til at udbyde. Ikke alle kurser er på nuværende tidspunkt datosat. Kontakt kursusafdelingen hvis du ønsker at hører mere om mulighederne for afholdelse af de kurser der ikke er datosat.

http://kursusmodul.ef.dk/sosusyd/godkendelser/egne

For mere information kontakt
Pia Buchholt
73331520
pb@sosu-syd.dk
Fag til kurset:
Rehabilitering som arbejdsform
Skolefagkode: 40125
Varighed: 2,0 dage

Målgruppe
Deltagere, som varetager jobfunktioner med direkte borgerkontakt inden for social- og sundhedsområdet eller det pædagogiske område, herunder voksenhandicapområdet, samt inden for psykiatrien.

Formål:
Deltageren kan arbejde ud fra centrale værdier og elementer i rehabilitering, bidrage til en målrettet rehabiliteringsindsats og dermed medvirke til forebyggelse af begrænsninger i borgerens liv.

Indhold:
Deltageren kan bidrage til en målrettet rehabiliteringsindsats for borgeren, forstår individuelle rehabiliteringsplaner, kender lovgrundlaget for rehabiliteringsindsatsen samt kan handle i overensstemmelse med centrale værdier og elementer i rehabilitering. Deltageren kan endvidere på baggrund af sin viden om rehabilitering som arbejdsform medvirke til at forebygge begrænsninger i borgerens fysiske, psykiske og sociale funktionsevne, således at dette fremmer dennes selvstændige og meningsfulde liv.

Webdesign byro aabenraa