kursus1    kursus2    kursus3    kursus4

 


Kursusinformation - klik her  |  Fælles udbud af AMU-kurser i 2018 - klik her 

Der kan opleves problemer med visningen i Internet Explorer - derfor anbefaler vi at der bruges Google Chrome.


 

Individuel kompetencevurdering i AMU

Følgende kurser er Social- og Sundhedsskolen Syd godkendt til at udbyde. Ikke alle kurser er på nuværende tidspunkt datosat. Kontakt kursusafdelingen hvis du ønsker at hører mere om mulighederne for afholdelse af de kurser der ikke er datosat.

http://kursusmodul.ef.dk/sosusyd/godkendelser/egne

For mere information kontakt
Pia Buchholt
73331520
pb@sosu-syd.dk
Fag til kurset:
Individuel kompetencevurdering i AMU
Skolefagkode: 40080
Varighed: 5,0 dage

Målgruppe
Individuel kompetencevurdering i AMU retter sig mod personer, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes arbejdsmarkedsuddannelser, og som ønsker at få vurderet og anerkendt deres realkompetencer i forhold til AMU-uddannelserne.

Formål:
Individuel kompetencevurdering i AMU giver deltageren mulighed for individuel uddannelsesplanlægning i AMU, og for at få udstedt AMU-uddannelsesbevis(-er) og AMU-kompetencebevis for anerkendte kompetencer, når der er grundlag herfor.

Indhold:
Individuel kompetencevurdering i AMU er realkompetencevurdering, der har til formål at give deltageren anerkendelse for dennes viden, færdigheder og kompetencer som grundlag for videre og tilpasset erhvervsrettet voksen- og efteruddannelse inden for rammerne af AMU-uddannelserne. Uddannelsesinstitutionen anerkender deltagerens realkompetencer i form af en individuel AMU-uddannelsesplan, udstedelse af AMU-uddannelsesbevis(-er) og/eller AMU-kompetencebevis, når der er grundlag herfor.

Webdesign byro aabenraa