Jobrettet uddannelse

Jobrettet uddannelse


Uddannelse og opkvalificering skaber vejen til arbejde

Er du ledig, og har du ikke brugt din ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, så er SOSU Syd's 6 ugers jobrettet uddannelse måske noget for dig. Det er gratis for dig at deltage. Du modtager dagpenge, når du deltager i jobrettet uddannelse.

Er du under 25 år, skal uddannelsen være afsluttet, inden du når 6 måneders sammenlagt ledighed.
Er du fyldt 25 år, skal uddannelsen være afsluttet, inden du når 9 måneders sammenlagt ledighed.
Det er din a-kasse, du skal henvende dig til for godkendelse af deltagelse på jobrettet uddannelse.

Vi tilbyder følgende forløb

Grundlæggende
SOSU-arbejde
SOSU-arbejde
for erfarne medarbejdere
Grundlæggende
pædagogisk arbejde
Pædagogisk arbejde
for erfarne medarbejdere
Grundlæggende SOSU arbejde 0317 1 SOSU arbejde erfarne 0317 1 Grundlæggende pædagogisk arbejde 0317 1 Pædagogisk arbejde erfarne 0317 1

Forløbet henvender sig til medarbejdere, der ikke tidligere har arbejdet/eller kun har lidt erfaring på området.

Den jobrettede uddannelse er introducerende til social- og sundhedsområdet inden for aktuelle emner.

Læs mere her

Forløbet henvender sig til medarbejdere, der har arbejdet med og erfaring på social- og sundhedsområdet området.

Den jobrettede uddannelse retter sig mod social- og sundhedshjælpere eller assistenter, der ønsker at styrke deres kompetencer på udvalgte områder.

Læs mere her

Forløbet henvender sig til medarbejdere, der ikke tidligere har arbejdet/eller kun har lidt erfaring på området.

Den jobrettede uddannelse retter sig mod normalområdet dvs. daginstitutioner og skole-fritidsordninger og tilbyder en grundlæggende indsigt i pædagogisk arbejde, samt pædagogiske aktiviteter og samspilsprocesser i forhold til børn, forældre og kollegaer.

Læs mere her

 Forløbet henvender sig til medarbejdere, der har arbejdet med og erfaring på det pædagogiske område.

Den jobrettede uddannelse tilbyder en samling af specialpædagogiske metoder og redskaber, knyttet til ny faglig viden inden for det specialpædagogiske arbejde.

Læs mere her

Undervisningens tilrettelæggelse

Undervisningen er tilrettelagt, så flere uddannelser forløber samtidig, for at øge fleksibiliteten for optag, samt hjælpe med større kendskab til arbejdet med digitale værktøjer.

Kurset gennemføres med selvinstruerende materiale, hvilket betyder at der er en underviser til stede i lokalet, men at undervisningen primært gennemføres ved hjælp af en computer, som bliver stillet til rådighed på skolen. Det kræver ingen IT færdigheder at deltage på kurserne.

Kursusmaterialet består b.la. af oplæg fra kursusteamets undervisere indtalt på Power Points, via film, individuelle opgaver og gruppearbejder. Ved nogle uddannelser er der indlagt dage med praktisk undervisning sammen med en underviser (f.eks. ved undervisning i sengestuer, i snoezelrum eller i værkstederne).

Det bliver et spændende forløb, så du kan roligt glæde dig – det gør underviserne i hvert fald. De vil sørge for, at få jeg godt igennem hele forløbet.

Der tages forbehold for ændringer.

 

Webdesign byro aabenraa
×
Information om konflikt

FORELØBIG INFORMATION OM KONFLIKTEN

 

 

KONFLIKTEN INDBEFATTER BÅDE STREJKE OG LOCKOUT

Overenskomstforhandlingerne er brudt sammen. De faglige organisationer har varslet strejke med virkning fra 4. april 2018 og finansministeriet har varslet lockout med virkning fra 10. april 2018

Forhandlingerne foregår lige nu i forligsinstitutionen. Forligsinstitutionen kan udsætte strejke og lockout med op til 2 gange 14 dage. Senest tirsdag den 3.april om aftenen, ved vi om strejken starter den 4.april.

Vi opdaterer løbende med information her på siden