Udd livskvalitet

Innovation

Arbejdet som social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent og pædagogisk assistent har ændret sig igennem tiden. I dag skal du kunne finde rundt imellem avanceret teknologi, og der stilles hele tiden krav til effektivisering uden at bruge flere ressourcer. Dine fremtidige arbejdsgivere er derfor stort set enige i, at det er en fordel, hvis du kan tænke kreativt, finde løsninger og udvikle idéer.

Derfor arbejder vi på at gøre innovation til en fast del af undervisningen på SOSU-Syd. Innovation vil sige, at du lærer at generere og udvikle idéer med et klart mål for øje, og at du udvikler din kreative sans og din evne til at se løsninger.

  • Bibliotek Udsigt
  • Bibliotek Studiemilj1
  • Klasseundervisning Fremlggelse

Webdesign byro aabenraa
×
Information om konflikt

FORELØBIG INFORMATION OM KONFLIKTEN

 

 

KONFLIKTEN INDBEFATTER BÅDE STREJKE OG LOCKOUT

Overenskomstforhandlingerne er brudt sammen. De faglige organisationer har varslet strejke med virkning fra 4. april 2018 og finansministeriet har varslet lockout med virkning fra 10. april 2018

Forhandlingerne foregår lige nu i forligsinstitutionen. Forligsinstitutionen kan udsætte strejke og lockout med op til 2 gange 14 dage. Senest tirsdag den 3.april om aftenen, ved vi om strejken starter den 4.april.

Vi opdaterer løbende med information her på siden