Advarsel
  • JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 982

Læsevejledning

Elever og deltagere på efteruddannelse på SOSU-Syd kan modtage specialpædagogisk bistand blandt andet i form af læsevejledning. Hvis du har problemer med at læse og/eller at skrive, så henvend dig til læsevejledningen hurtigst muligt på laesevejlederne@sosu-syd.dk eller 73 33 43 00. Jo før du henvender dig, jo hurtigere kan du få den rette hjælp, så du kan klare dig igennem din uddannelse.

Hos læsevejledningen bliver du testet, og du modtager rådgivning, der er helt unik for dig. Alt afhængig af dit behov, så stiller læsevejledningen et eller flere redskaber til rådighed for dig: En IT-rygsæk, støttetimer, et læse-/skriveprogram på CD, bøger som lydfil til computeren samt undervisning i læse- og forståelsesstrategier. 

Du kan også få bevilliget særlige prøvevilkår ved afholdelse af prøve i AMU. Dette kan eksempelvis være forlængelse af tid til forberedelse og prøveaflæggelse eller skærmet arbejdsplads ved prøveaflæggelse.   
For deltagere med bevilliget SPS, og som dermed skal have tilbud om særlige prøvevilkår, indgås der individuelle aftaler.  

For yderligere information:  Læs på www.spsu.dk  

  • Lsevejledning
  • Klasseundervisning

 

 

Webdesign byro aabenraa