SOSU som EUV

Hvis du er fyldt 25 år, når du påbegynder din erhvervsuddannelse skal du gennemføre uddannelsen som en erhvervsuddannelse for voksne (EUV).

Hvis du har mindst 2 års relevant erhvervserfaring kan du gennemføre din erhvervsuddannelse uden grundforløb og uden praktik i hovedforløbet, dette kaldes EUV1.
For at gennemføre din uddannelse som EUV1, skal du kunne dokumentere bevis for at du har modtaget undervisning i førstehjælp og elementær brandbekæmpelse.
Skolen laver en kompetencevurdering, som du kan bruge til at sende med din ansøgning om optagelse til et hovedforløb.

Hvis du har mindre end 2 års relevant erhvervserfaring eller hvis du har en anden uddannelse fra tidligere kan du gennemføre din erhvervsuddannelse med hele eller dele af et grundforløb og efterfølgende søge om optagelse på et standard hovedforløb, dette kaldes EUV2.
Skolen laver en realkompetencevurdering af alle EUV 2 elever. Du skal møde på skolen til dette i 1-3 dage og får efterfølgende en individuel uddannelsesplan, som du kan bruge til at sende med din ansøgning om optagelse til et hovedforløb. 

Hvis du ikke har relevant erhvervserfaring eller en anden uddannelse fra tidligere kan du gennemføre din erhvervsuddannelse med hele grundforløb 2 og efterfølgende søge om optagelse på et standard hovedforløb, dette kaldes EUV3.
Skolen laver en kompetencevurdering, som du kan bruge til at sende med din ansøgning om optagelse til et hovedforløb.

Senest ændret tirsdag, 05 februar 2019 12:42
Webdesign byro aabenraa